Pirkuma karte

0 gabals - 0,00 €
Jūsu pirkuma grozs ir tukšs

Sedziņas izvēle jaundzimušajam

.

   

  •    Pirmos dzīves mēnešus mazulis lielāko dienas daļu pavada guļot. Tāpēc ir jāizvēlas piemērotākā sedziņa, lai bērnam būtu gan patīkami, gan droši.
  •    Vislabāk ir izvēlēties sedziņas un pledus, kas ir izgatavoti no viegla materiāla, piemēram, kokvilnas, un lai tie būtu gaisa caurlaidīgi - mazulis viegli var pārkarst zem sedziņas, kas aiztur gaisa un mitruma cirkulāciju. Svarīgi ņemt vēra arī to, lai šī sedziņa vai pleds būtu viegli un optimāla izmēra (ne lielāki par 100x150cm), lai nepastāvētu iespēja, ka guļot ciešā miegā tie varētu nosprostot bērna elpošanu. Lai gan mazajiem pirkstiņiem ļoti patīk, vēlams izvairīties no bantītēm, aukliņām, lieliem caurumiem un citām papildus greznumlietām piešūtām pie sedziņas, lai pasargātu bērnu no aizrīšanās vai nosmakšanas.
  •    Tuvojoties aukstajai rudens un ziemas sezonai, arvien vairāk piedomājam pie tā, kā sasildīt sevi un savus mīļos. Garie vakari labprāt tiek pavadīti ģimenes lokā, zem siltas segas un ar krūzi sildoša dzēriena rokās.

                     

  •    Vēsā laikā lieliski noderēs mūsu YappySense pasteļtoņu bērnu pledi, kas ir neticami maigi, viegli un „elpojoši”. Tos var pārklāt pāri mazulim esot gan gultiņā, gan bērnu ratos, lai nodrošinātu papildus siltumu. Šos pledus piedāvājam maigi rozā, zilā vai bēšā krāsā, kas ne tikai labi izskatīsies jebkurā istabas interjerā vai bērnu ratos, bet sniegs siltumu Jūsu mazulim.
  •    Ņemiet vēra to, ka piedzimstot, bērniņš ir pavisam maziņš, tādēļ mūsu YappySense pledi būs lielisks risinājums bērna sedziņai pirmajos dzīves mēnešos, kā arī turpmāk. Tie ir pieskārieniem patīkami, viegli un sildoši.
 
                                                                                                                  
  •    Izvēloties mazulim segu un spilvenu, noteikti ir jāņem vērā tas, ka gan vienam, gan otram ir jābūt ļoti vieglam un plānam. Noteikti pievērsiet uzmanību, lai sega un spilvens nebūtu „pufīgs”, tādā veidā pasargājot mazuli no gaisa trūkuma un pēkšņā zīdaiņu nāves sindroma (angļu tulk. sudden infant death syndrome - SIDS).
  •    Izvēloties segu un spilvenu ir jāpievērš uzmanība ne tikai audumam, bet arī iekšpusē esošajam pildījumam.                                   
  •    YappyCotton sega un spilvens ir ražoti no 50% kokvilnas un 50% poliestera, pildījums ir 90% kokvilna un 10% poliesters.
  •    Mūsu YappyAloeVera sega un spilvens ir ražoti no viegla, elpojoša poliestera, kas ir kopā ar aloe vera šķiedrām, tas būs neticami maigs un patīkams ne tikai mazulim, bet arī Jums. Tā sastāvā esošā aleo vera šķiedrai piemīt ārstnieciskas īpašības un ir ieteicams tieši mazuļiem, kam ir novērotas dažādas alerģijas. Tā arī pasargā pret putekļu ērcītēm.
  •    Gan YappyCotton, gan YappyAloeVera spilvens ir speciāli izstrādāts lietošanai mazuļiem no maza vecuma (sastāvs un biezums).

 

 

Šis raksts ir YappyKids īpašums, un jebkāda kopēšana izraisa tiesisko atbildību. Mēs atļaujam kopēt rakstu tikai ar norādi uz pirmavota mājas lapu: www.yappy.lv.