Pirkuma karte

0 gabals - 0,00 €
Jūsu pirkuma grozs ir tukšs

Piecas idejas, ko uzdāvināt jaundzimušajam līdz 35 EUR!

.

    Radinieku vai draugu ģimenē ir piedzimis bērns un jūs esat uzaicināti raudzībās? YappyKids eksperti ir sagatavojuši 5 izcilas dāvanu idejas jaundzimušajiem, kuras palīdzēs jums izvēlēties ne tikai skaistu, bet arī noderīgu dāvanu. Jūs piekritīsiet, ka šodien mazuļiem domāto preču sortiments ir tik plašs, ka izvēlēties tiešām nav viegli.

1. Mazuļa konverte
   Mazuļa konverte nodrošina mazulim komforta apstākļus miegam, tā ir ērti lietojama, liekot mazuli gulēt gultiņā vai ratiņos. Ērtajā konvertē bērns jutīsies aizsargāts un nevarēs sevi ar rociņām pamodināt no miega. Izvēloties konverti pārtīšanai, jāpievērš īpaša uzmanība materiālam, no kāda tas izgatavots. Priekšroku vēlams dot dabiskiem, kvalitatīviem, hipoalergēniem audumiem, kuri pēc mazgāšanas veļas mašīnā nezaudē formu. Pievērsiet uzmanību vīlēm, tām jābūt mīkstām, jo tās saskarsies ar maigo un jutīgo mazuļa ādu. Konvertes aizdarei jābūt māmiņai ērti izmantojamai un mazulim drošai: līplentas vai spiedpogas. Тāda dāvana noteikti nepaliks novārtā, tā ir vienkārši lietojama, un ar šādu pārtīšanas veidu bez grūtībām tiks galā pat tētis!

 2. Attīstošais paklājiņš
    Rotaļu paklājiņš – laba iespēja radīt ap bērnu spilgtu pasauli, pilnu brīnumainām un noderīgām lietām. Izvēloties paklājiņu, jāorientējas uz tā izmēriem un rotaļu paneļa iespējām. Маzuļiem līdz pusgada vecumam rotaļām nav nepieciešams daudz vietas, tādēļ šim paklājiņam nav jābūt pārāk lielam. Ja vēlaties, lai jūsu dāvana tiktu izmantota ilgāk, izvēlieties transformējamu paklājiņu, kurš ir saliekams un aug līdz ar bērnu. Dažiem paklājiņu modeļiem ir speciālas apmales, kuras var pacelt vai nolaist, izveidojot bērnam drošu mini manēžu. Vēlams, lai uz rotaļu paneļa būtu košas rotaļlietas, zobu iznākšanu stimulējoši priekšmeti, spogulīši, grabuļi un citi attīstoši elementi, kuri it tik svarīgi vizuālajai un taustes uztverei pirmajā dzīves gadā. Ir arī paklājiņi ar noņemamiem papildus lokiem, uz kuriem var uzkarināt jaunas rotaļlietas, kā arī piestiprināt pie gultas malām. Šāda dāvana palīdzēs māmiņai izbrīvēt nedaudz laika, kamēr mazulis guļ uz paklājiņa, patstāvīgi spēlējoties un attīstoties.

3. Plediņš
   Ērts pleds – universāla dāvana un nepieciešama lieta ne tikai mazulim, bet arī viņa vecākiem. Pleds ir obligāts atribūts mazuļa ikdienas dzīvē. Tas uzticami kalpos gan pastaigā, gan gultiņā, gan ratiņos, kā arī poliklīnikā un mājās. Lai pleds kalpotu ilgi, to izmantojot ik dienu un bieži mazgājot, tam jābūt izgatavotam no kvalitatīva materiāla. Mīksts, maigs un skaists pleds var kļūt par tiešām neaizstājamu lietu un dekora elementu bērnu gultiņai vai ratiņiem.

4. Тоrte no pamperiem
   Тorte vai figūra no pamperiem, - оriģināla, praktiska un ļoti efektīga dāvana. Skaisti noformētu kompozīciju var pasūtīt profesionālam meistaram vai izgatavot savām rokām. Jebkurā gadījumā tā būs hand made dāvana vienīgajā eksemplārā un jaunie vecāki to noteikti novērtēs. Pamperu kompozīcijai var pievienot mazulim vajadzīgas lietas: rāpulīšus, zeķītes, grabuli, priekšautiņu, pudelīti vai mīksto rotaļlietu. Starp citu, pamperu pirkšana bieži vien kļūst par galveno izdevumu posteni mazulim. Tāda dāvana noteikti atvieglos vecākiem dzīvi un palīdzēs ietaupīt ģimenes budžetu.

5. Gultas veļa
   Gultas piederumi jāizvēlas īpaši rūpīgi, tad mazuļa miegs būs mierīgs un drošs. Bērna maigā āda saskaras ar gultas veļas audumu samērā bieži. Kā izvēlēties patiesi kvalitatīvu, praktisku un drošu gultas veļu? Ideāls sastāvs mazuļa gultas veļas audumam ir kokvilna vai katūns. Šie materiāli nodrošina pareizu gaisa apmaiņu, uzsūc mitrumu un hipoalergēnus. Uz gultas piederumiem nedrīkst būt lieku detaļu: pogu, rāvējslēdžu, saišu. Izvēlieties gultas veļu ar īpaši rūpīgi apstrādātām vīlēm. Parasti tieši uz matrača uzvelk nemirkstošu virsmatraci, bet virs tā palagu ar malās ievērtu gumiju. Tad matraci neapdraud nekādi šķidrumi, un palags nenoslīd vai nesaveļas. Gultas veļas krāsu gammai jābūt mierīgai, neuzkrītošai. Spilgtas krāsas var uzbudināt mazuļa nervu sistēmu, un tas var traucēt mierīgai aizmigšanai. Bērna dzīves pirmajos mēnešos gultas veļa nemēdz būt lieka, tādēļ tā lieti noderēs gan vecākiem, gan mazulim.

   Pirms jebkuras dāvanas iegādes vēlams no māmiņas uzzināt bērna augumu, pamperu, matrača un gultiņas izmēru, ja esat dāvanai izraudzījušies pledu vai gultas veļu. Varbūt būtu vēlams iepriekš sazināties ar citiem viesiem, lai izvairītos no “dubultām” dāvanām. Ja dodaties viesos, kur ir vecāki bērni, sagatavojiet nelielas dāvaniņas arī viņiem, lai neviens nepaliktu bez uzmanības. Ceram, ka mūsu padomi palīdzēs jums izdarīt pareizo izvēli un iepriecināt jaundzimušo mazuli un viņa vecākus!

Šis raksts ir YappyKids īpašums, un jebkāda kopēšana izraisa tiesisko atbildību. Mēs atļaujam kopēt rakstu tikai ar norādi uz pirmavota mājas lapu: www.yappy.lv