Pirkuma karte

0 gabals - 0,00 €
Jūsu pirkuma grozs ir tukšs

YappyKids jaunā limitētā tekstila kolekcija!

.

Bērnu mēbeļu ražotājs Latvijas zīmols YappyKids 2017. gadam ir izstrādājis limited tekstila kolekciju. Tekstils ir neticami maigs - no 100 % kokvilnas, kas nāk no Beļģijas!

Rūpējoties ne tikai par mazuli, bet arī mammu, YappyKids ir īpaši izstrādājis jaunus barošanas spilvenus, kas mammai un mazulim svarīgo brīdi – bērniņa barošanu - padarīs daudz ērtāku. Barošanas spilvens ir izstrādāts no ļoti maigas kokvilnas un tajā ir īpaši iestrādātas 2mm nelielas bumbiņas no Grieķijas, kas palīdz saglabāt formu un neļauj deformēties.

Kāpēc YappyKids barošanas spilvens ir nepieciešams māmiņām?

  • Tā izliektā forma ērti apkļaujas ap mammas vidukli, lai bērniņu barošanas laikā, varētu uz tā ērti noguldīt un mazuļa svars nebalstītos uz mammas rokām.
  • Barošanas spilvens samazina spriedzi un sāpes no mammas mugurkaula
  • forma ir izveidota, lai bērniņa barošanas laikā, ērti justos gan mamma, gan arī pats mazulis atrasto tam ērtā stāvoklī .
  • Dabīgais materiāls ir lieliski piemērots Jūsu mazuļa maigajai ādai.
  • Barošanas spilvens ir piemērots arī mazuļa kustību un muskuļu attīstībai, kad mazuli ir nepieciešams noguldīt uz vēdera, lai stiprinātu kakla muskuļus, vai apsēdināt, lai bērniņš pats mācītos kustēties, rāpot vai atspiesties, tādā veidā atbalstot mazuli, kamēr šīs kustības vēl ir nestabilas.

Savās rūpēs par ģimeni, YappyKids ļauj vecākiem dāvāt savam mazulim maigu pieskārienu ar jaunajām YappyBirds un YappySea mazuļa konvertēm, kas ir izgatavotas no 100 % dabīgas kokvilnas, gan iekšpusē, gan ārpusē, lai ietinot mazuli, tā būtu silta un patīkama maigajai ādai.  

 

Konverte ļaus mazulim justies silti un droši miega laikā, jo apņems visu ķermeni un saglabās siltumu, atgādinot sajūtas, kādas rodas esot vecāku rokās.

Tā palīdz arī saglabāt fizioloģisku pareizu gulēšanas pozu- uz muguras – un tajā pat laikā to var izmantot gan auklējot mazuli rokās, liekot gulēt gultiņā, vai ratiņos, un mazulis vienmēr jutīsies ērti, jo būs tajā brīvi ietīts. 

Aukstajā rudens un ziemas sezonā komplektā lieliski pieskaņosies arī YappySense kokvilnas pasteļtoņu bērnu pledi, kas ir neticami maigi un arī tos var pārklāt pāri mazulim esot gan gultiņā, gan bērnu ratos, lai nodrošinātu papildus siltumu. Vasarā tos lieliski var izmantot arī sedziņas vietā. 

Savukārt jaunais YappyDome baldahīns nodrošinās, lai Jūsu mazulis justos kā pasakā!

YappyKids bērnu gultiņas baldahīna sānu malas rotā satīna lentes, bet baldahīna augšpusē rotājas skaista bante!

Tas ir ne tikai lielisks gultiņas un interjera dizaina elements, bet arī pasargās mazuli no tiešu saules staru iekļūšanas acīs un tā tekstūrā esošās smalkās šūniņas nodrošinās mazulim nepieciešamo gaisa cirkulāciju.

Bērnu mēbeļu ražotāja Latvijas zīmola YappyKids galvenā misija ir dāvāt ģimenēm laimi katram produkcijas YappyKids izmantošanas mirklim. Uzsverot, ka labas bērnu mēbeles un tekstila izstrādājumi nav tikai skaists interjera elements, bet arī veselīgs bērna miegs un pats galvenais – bērna drošība un ērtums. 

 

Atrodi vairāk informācijas par YappyKids tekstilu šeit : www.yappy.lv

YappyKids- par laimīgām ģimenēm!