Pirkuma karte

0 gabals - 0,00 €
Jūsu pirkuma grozs ir tukšs

YappyMemory - saldākam miegam

.

Mūsu bērni ir pati dārgakā dāvana, ko esam dzīvē saņēmuši, tādēļ vēlamies sniegt tiem tikai to pašu labāko. Gan mazuļa gultiņa, gan rati tiek izvēlēti, pēc vecāku domām, ērtākie, drošākie, stabilākie utt. Šādu sarakstu var papildināt ar daudz un dažādām lietām. Šoreiz mēs vēlamies pastāstīt, cik ļoti svarīga ir pareiza matrača izvēle jaundzimušajam.

Sabiedrībā plaši zināms tas, ka galvenais, lai mazuļa matracis pirmo dzīves gadu būtu pietiekami stingrs, kas nodrošinātu pareiza mugurkaula izliekuma veidošanos un nākotnē mazinātu iespēju saskarties ar veselības problēmām, kas saistītas ar nepareizu stāju un mugurkaula deformāciju. Lielajā matraču sortimenta piedāvājumā pieejami gan matrači ar griķu pildījumu, gan kokosa, taču šoreiz vairāk runāsim par jaunumu Latvijas tirgū - matraci jaundzimušajiem ar jūras aļģu un memory putu pildījumu.

YappyKids komandas eksperti pēc ilgas izpētes ir radījuši pavisam jaunu un inovatīvu YappyMemory matraci, lai Jūsu mazulis baudītu ciešāku un veselīgāku miegu. Mazulis miegā ne tikai atpūšas, bet arī attīstās un aug, tādēļ jānodrošina vislabākais, lai bērns izaugtu veselīgs un spēcīgs.

 

Mūsu jaunums - YappyMemory matracis - ir ortopēdisks, anti-alerģisks un nodrošina veselīgu un pilnvērtīgu miegu mazulim no piedzimšanas līdz pat brīdim, kad zīdaiņu gultiņa vairs netiks lietota.

Tāpat kā YappyWool un YappyLatex, jaunais YappyMemory ir divpusējais matracis. No vienas, stingrās puses, kuru izmantojam līdz bērna gada vecumam, iekšējam blokam mēs izmantojam jūras aļģes, bet no otras, mīkstākās puses “memory” putas, kas pielāgojas bērna ķermenim un veido vislabāko formu gulēšanai pēc gada vecuma.

  

Matrača sastāvā ir vairāki slāņi, katram no tiem ir savas priekšrocības un uzdevumi.

Jūras alģes, kas bagātas ar jodu un minerāliem, stiprina bērna imūno sistēmu, kā arī nodrošina veselīgu un ciešu miegu. Tās nodrošina matracim labu gaisa caurlaidību, sniedz vieglu nomierinošu efektu, regulē bērna temperatūras un mitruma balansu. Jūras alģes novērš elektrostatisko lauku veidošanos. Tas nozīmē, ka, salīdzinot ar citiem matračiem, tiek mazināta pārkaršana, mitruma rašanās un diskomforta sajūta.

Elastīgs porolons, kura ražošanā izmantojam eco-draudzīgus un anti-alerģiskus materiālus, nodrošina lielu elastību. Tas ir ortopēdisks, kā arī saglabā savu formu ļoti ilgi.

 Iepriekš minētās “memory putas”, kas ir YappyMemory viens no ārejiem slāņiem, sastāv no eco-draudzīga materiāla, pielāgojas ķermenim, nodrošina labāku mugurkaula izliekuma veidošanos, neradot spiedienu ķermenim, kamēr bērns guļ. “Memory putas” mazina kustību slodzi un nerada trokšņus, kad bērns mainīs gulēšanas pozīciju. Šīs īpašības padara “memory putu” matračus piemērotus maziem bērniem, ņemot vēra to, ka viņi pamostas kustību vai trokšņadēļ.

Matrača iekšējos slāņus aptver dabīgas kokvilnas šķiedras apvalks. Tas veido augstas kvalitātes ortopēdiskā matrača augšējo slāni. Veicina gaisa un mitruma regulēšanu, mikroklimata veidošanu, un aizsargā pārvalku no citu pildījumu raupjuma.

  

Matrača ārējais pārvalks caurausts ar Aloe Vera šķiedrām, kas nodrošinās gaisa caurlaidību, temperatūras regulāciju un pareizu mikroklimatu. To ir iespējams noņemt un mazgāt veļas mazgājamajā mašīnā.

 

 

 

Pasūtīt YappyMemory matraci Jūs varat šeit.

Un, protams, veicot pasūtījumu mūsu Interneta veikalā, Jums ir tiesības 14 (četrpadsmit) dienu laikā atteikties no pirkuma, neminot iemeslu. Mēs esam pārliecināti par saviem produktiem!