Pirkuma karte

0 gabals - 0,00 €
Jūsu pirkuma grozs ir tukšs

Gulēšanas atbalsta spilvens grūtniecēm un tā priekšrocības.

.

YappyKids piedāvā Jums jaunu produktu - spilvenu grūtniecēm. Šoreiz YappyKids komandas speciālisti ir izstrādājuši atbalsta spilvenu grūtniecēm, kas radīts ar mīlestību un rūpību, lai nodrošinātu topošajai māmiņai ērtu miegu un atpūtu.

Veselīgs miegs katru dienu un pilnvērtīga atpūta ir grūtnieces labsajūtas atslēga. Grūtniecības otrajā un trešajā mēnesī daudzas sievietes sūdzas par bezmiegu un muguras sāpēm neērtā ķermeņa novietojuma dēļ miega laikā. Diskomforts un miega trūkums grūtniecības beigu posmā var izraisīt hronisku nogurumu. Taču topošajai māmiņai ir jāsaglabā izturība dzemdībām un jaundzimušā aktīvai aprūpe. Tādēļ grūtniecei ir jāsniedz rūpes un jānodrošina palīglīdzekļi, kas maksimāli spētu atvieglot viņas dzīvi šajā īpašajā laikā.

Spilvena ergonomiskā forma atbalsta vēderu un nodrošina papildu komfortu mātes un bērna stāvoklim miega laikā, guļot uz sāniem.

Atšķirībā no parastā vai atzveltnes spilvena, īpašais atbalsta spilvens ideāli atbilst ķermeņa formai, to var aptvert ar rokām un kājām vai palikt zem sevis, izvēloties optimālāko gulēšanas pozu. Ļoti ērti ir palikt spilvenu zem ceļos saliektas kājas vai zem vēdera. Šādā pozīcijā mugura un kakls atslābinās, un muskuļu slodze tiek sadalīta vienmērīgi.

YappyKids atbalsta spilvens tika izgudrots, lai palīdzētu sievietēm atrast visērtāko ķermeņa pozu un atslābināties miega laikā, taču patiesībā tas ir daudzfunkcionāls, un jūs varat aktīvi izmantot šī spilvena priekšrocības arī citiem mērķiem:

• guļot uz spilvena, var lasīt, ēst vai skatīties TV;
• izmantojiet to kā spilvenu kaklam, mugurai, apaļajiem sāniem, vai kur novietot nogurušāskājas;

      

• varat ņemt atbalsta spilvenu līdzi ceļojumā, lai ceļojuma laikā justos ērti;
• mūsdienīgas māmiņas ar prieku izmanto atbalsta spilvenu kā vingrošanas palīglīdzekli;
• pēc bērna piedzimšanas spilvenu var izmantot kā mīkstu aizsargmalu gultai, lai nodrošinātu mazuļa drošību;
• spilvenu var izmantot mazuļa barošanas laikā, lai atbrīvotu rokas;
•novietot aiz bērna muguras, kad viņš mācās sēdēt.

YappyKids atbalsta spilvena papildu priekšrocība ir tāda, ka tas ir absolūti drošs gan mātei, gan mazulim: spilvens ir izgatavots no kvalitatīviem, hipoalerģiskiem materiāliem.

Spilvena pārvalks ar rāvējslēdzēju ir izgatavots no dabīgas, pieskārienam patīkamas kokvilnas (satīna), tas ir viegli noņemams un mazgājams. Šis spilvens kalpos ilgi, jo tas nezaudēs savu formu un nedeformēsies, pateicoties tā antialerģiskajam pildījumam, kas izgatavots no PES poliestera bumbiņām, kas ir īpašā veidā izvietotas spilvena iekšienē un mazgāšanas laikā "neveļas".

Mēs ceram, ka YappyKids atbalsta spilvens topošajām māmiņām sniegs pilnvērtīgu miegu, komfortu un labu garastāvokli!

Šeit ( click)  var iepazīties ar YappyKids sortimentu. 

Šis raksts ir YappyKids īpašums, un jebkāda kopēšana izraisa tiesisko atbildību. Mēs atļaujam kopēt rakstu tikai ar norādi uz pirmavota mājas lapu: www.yappy.lv.