Pirkuma karte

0 gabals - 0,00 €
Jūsu pirkuma grozs ir tukšs

YappyGum apmalītes

.

Arvien aktuālāk kļūst jautājums par apmalīšu izmantošanu gultiņām. Vai tā ir modes tendence? Vai apmalītes ir svarīgas mazulim? Daudzi uzskata, ka tas ir nepieciešams, taču netrūkst arī oponentu. Mūsuprāt, apmalītēm jābūt ne tikai skaistām, bet arī praktiskām!

Bērniņš mātes vēderā jūtas drošībā. Viņam ir robežas, kuras var sataustīt ar rokām, taču piedzimstot viņš nonāk lielajā pasaulē un šo robežu vairs nav. Mūsu YappyGum apmalītes rada ne tikai drošības sajūtu mazulim viņa lielajā gultiņā, bet arī lielisks interjera papildinājums istabā. Mūsu YappyKids eksperti, sekojot jaunākajām modes tendencēm bērnu guļamistabās, ir īpaši padomājuši, lai lietderīgais vienlaicīgi būtu arī skaistais! Šīs apmalītes ir kā 3in1!

Apmalītes konstrukcija ir izveidota tā, lai to nevajadzētu piesiet ar auklām pie gultas malas, tādējādi atļaujot apmalīti iekārtot gultiņā dažādās pozīcijās, kas ļauj apmalīti izmantot vairākos veidos.

YappyGum apmalīte lieliski noderēs arī kā ligzdiņa (babynest), jo tās izmēri un izpildījums ļauj izveidot jebkādu formu. Ligzdiņu ir iespējams izveidot jebkāda izmēra – pielāgoties bērna auguma apmēriem.

Laikā, kad bērnu barosiet ar krūti, YappyGum apmalīte lieliski noderēs arī kā balsts uz kā novietot mazuli, lai visu barošanas laiku nevajadzētu turēt bērnu rokās – tas padarīs šo procesu daudz patīkamāku un neradīs nogurumu māmiņas rokās.

Pasūtīt YappyGum apmalīti Jūs varat šeit.

 

Un, protams, veicot pasūtījumu mūsu Interneta veikalā, Jums ir tiesības 14 (četrpadsmit) dienu laikā atteikties no pirkuma, neminot iemeslu. Mēs esam pārliecināti par saviem produktiem!